Etusivun puheenjohtajan palstalta tilan vapauttamiseksi poistetut uutiset:

20.11.2019

Hallitus on päättänyt pitää seuraavan sukukokouksen Wehmaan kartanossa 13.6.2020. Tilaisuus aloitetaan lounaalla klo 12.00 ja varsinainen kokous alkaa klo 13.00. Kokouksen yhteydessä on mahdollisuus osallistua teesommelierin järjestämään teekoulutukseen. Lisätietoja tapahtumasta myöhemmin.

p.s. Varmistathan, että jäsenmaksusi kuluvalle vuodelle on maksettu! Maksutiedot löytyvät jäsenkirjeestä nro 1/2019 (kirje löytyy sähköisenä verkkosivuilta kohdasta Sukukokoukset ja tiedotteet -> 2019)

Ystävällisin terveisin,

Schadewitzin sukuseuran hallitus

2.10.2019

Kuulutko sukuuni? -tapahtuma järjestetään Vantaalla 5.-6.10.2019. Hallitus toivottaa sukuseuran jäsenet tervetulleiksi tapahtumaan! Huom. sukukirjatoimikunnan kokoontumispaikka muuttunut. Sukukirjatoimikunta kokoontuu la 5.10. klo 13.30 tapahtuman kokouspaikalla luokkahuoneessa, jonka sijainnin saamme tietää paikan päällä. Toivottavasti mahdollisimman moni sukukirjasta kiinnostunut jäsen pääsee paikalle.

Hyvää alkanutta syksyä,
Schadewitzin sukuseuran hallitus