2014

Sukuseuran kokous järjestettiin seuran perustamisen tapaamispaikassa Mikkelin Anttolanhovissa. Sukuseuran seuraavalle toimintakaudelle valittiin puheenjohtajaksi Aki Schadewitz, varapuheenjohtajaksi Pekka Arinen ja hallituksen jäseniksi Satu Ritola, Raija Rytkönen, Matti Saresma, Katri Schadewitz ja Liisa Laatu. Toimintavuoden 2014 alkaessa sukuseurassa oli 107 jäsentä, joista sukukokoukseen osallistui 44 henkilöä.

Kokouksessa Raija Rytkönen esitteli sukukirjahanketta ja Pekka Arinen esitelmöi Brandenburgin Schadewitz-nimisestä paikkakunnasta. Kokoukseen kuului perinteisesti myös viihteellistä ohjelmaa musiikin ja taiteen muodossa. Lisäksi tutustuttiin vanhaan juvalaiseen maalaiskulttuuriin Pattoin tilalla.