2010

Sukuseuran kokous pidettiin 12.-13.6.2010 Mikkelin Paukkulassa. Sukuseuran seuraavalle toimintakaudelle valittiin Aki Schadewitz, varapuheenjohtajaksi Pekka Arinen ja hallituksen jäseniksi Sauli Schadewitz, Matti Saresma, Raija Rytkönen, Katri Schadewitz ja Satu Ritola. Toimintavuoden 2010 alkaessa sukuseurassa oli 124 jäsentä, joista sukukokoukseen osallistui 53 henkilöä.

Kokouksessa kuultiin Kirsti Topparin esitelmä sisarestaan runoilija Saima Harmajasta, joka on yksi tunnetuimmista suvun jäsenistä. Raija Rytkönen esitelmöi Schadewitzin suvun vaiheista ja Pekka Arinen esitteli seuran ensimmäiset kotisivut. Lisäksi esiteltiin logokilpailun ehdokkaat. Sukutapaamisen yhteydessä järjestettiin kiertoajelu Juvalla, jossa tutustuttiin muun muassa Juvan erkoislaatuiseen kivikirkkoon ja hautausmaahan, jossa lepää useita suvun jäseniä.

Kuvat: Aki Schadewitz