2008

Sukuseuran varsinainen ensimmäinen sukukokous pidettiin 14.-15.6.2008 Mikkelin Paukkulassa. Sukuseuran seuraavalle toimintakaudelle valittiin puheenjohtajaksi Aki Schadewitz, varapuheenjohtajaksi Pekka Arinen ja hallituksen jäseniksi Sauli Schadewitz, Matti Saresma, Raija Rytkönen, Katri Schadewitz ja Satu Ritola. Toimintavuoden 2008 alkaessa sukuseurassa oli 123 jäsentä, joista sukukokoukseen osallistui 70 henkilöä.

Kokouksessa esitelmöi Aki Schadewitz isänsä Mannerheimristin ritari n:o 110 henkilöhistoriasta sekä sukuseurojen keskusliiton edustaja pääsihteeri Eine Kuismin sukuseurojen toiminnasta. Lisäksi Raija Rytkönen kertoi Schadewitzin sukututkimuksen tilanteesta. Sukutapaamiseen kuului lisäksi musiikillista illanviettoa sekä tutustuminen Juvan ympäristöön suvun asuinsijoille ja paikallishistoriaa Raija Rytkösen ja Martti Pesosen kertomina.

Kuvat: Aki Schadewitz